hengelobouwt.nl

Project:

Nieuwbouw stadskantoor
renovatie stadhuis

Modern Stadskantoor

Het nieuwe stadskantoor, ontworpen door EGM architecten, wordt een toonbeeld van duurzaamheid. Goed geïsoleerd met driedubbelglas, LED-verlichting en warmtepompen. Bovendien komen op het dak circa 200 zonnepanelen te liggen.

Samen met de zonnepanelen die al op het stadhuis liggen, levert dat 140 kilowatt aan energie op. In de toekomst wordt het stadskantoor aangesloten op het Warmtenet. Dit levert een enorme structurele jaarlijkse kostenbesparing op.

Stadskantoor

Licht, lucht en ruimte

Het stadskantoor is via een brede passage vanaf de eerste verdieping verbonden met de hal van het stadhuis. Op de begane grond van het stadskantoor bevinden zich de hoofdentree en de publieke functies, die zo zijn ingericht dat Hengeloërs verzekerd zijn van de beste dienstverlening op maat. Op de bovengelegen verdiepingen liggen rondom de vide grote open kantoorvelden. De vide zorgt voor licht, lucht en ruimte op de werkplekken en dragen bij aan de intimiteit van het gebouw. Brede trappen verbinden de in hoogte verspringende kantoorverdiepingen en zorgen voor overzicht, uitzicht en interactie.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Strictly necessary cookies

Cookies t.b.v. statistieken

Cookies van externe partijen

Meer informatie